donderdag 11 juli 2013

De (k)ankeraars in Portimão

Helaas is de prijsvraag in het water gevallen.

Vanmorgen werden wij gebeld door ene Olga om te vertellen dat de zekering van de windmolen bij het testen doorgebrand is. Volgende levertijd midden volgende week. Na dit telefoongesprek zeiden wij dit klopt voor geen meter. Wij hebben daarom Rietpol (importeur) in Nederland gebeld en gevraagd wat voor onzin dit allemaal was. De man was hierin heel helder, de eerste reparatie die gedaan was is een printplaat vervangen en een zekering zit niet in de windmolen. Daarna hebben wij zeer pissig een mailtje gezonden naar de fabriek in Amerika, waar wij tot op heden geen antwoord op hebben ontvangen en een mailtje naar BlueWater hier in Portimão.  Na nog van niemand iets vernomen te hebben, hebben wij de telefoon gepakt en aan BlueWater even duidelijk verteld dat wij dit niet meer pikken en dat wij morgenochtend de restanten van de molen opeisen en om dan te vertrekken. Eventjes daarna werden wij teruggebeld dat ze echt morgen ‘alles’ (vrijdag) in het werk zullen zetten om ons te helpen. Aan Portugese afspraken hechten wij niet meer zoveel geloof. Dus zullen wij wel zien wanneer wij de havendammen van Portimão achter ons zien verdwijnen.

Daarom zullen wij als troost de prijsvraag zelf gaan nuttigen ha ha ha, maar er komt nog wel weer een andere prijsvraag en vergeet niet dat wij het gebied van de sherry in gaan.

3 opmerkingen:

  1. Hoi,

    Ho, ho, als je vrijdag om 10 uur uitvaart, winnen we alsnog :-). We hopen dat aan dit gezeur snel een eind komt.
    Maar met mooi weer is niet zo erg om te daar te liggen.

    Groet EenJ



    BeantwoordenVerwijderen
  2. Johan en Elise, het is nu vrijdagavond en het apparaat is nog niet terug aan boord, zelfs niet in onderdelen, zoals wij opgeëist hebben. De kans is nu groot dat hij in onderdeeltjes van de winter mee naar Nederland komt. Dus wij liggen hier nog steeds op de molen ruïne te wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Llano,
    Na onze slechte ervaringen in Viana da Costello met die lui van Metalo rep, weten we precies hoe het voelt. Wij zijn nu in Gibraltar en blijven hier nog enkele dagen. We hopen jullie weer te zien en houden een sherry-tje koel tegen dat we mekaar terugzien; hou de moed erin! Groetjes van Simonne & Jean - Pierre TRISTAN II

    BeantwoordenVerwijderen