zaterdag 26 april 2014

Koningsdag

Aangezien het liggeld erg prijzig is, hebben wij bij de buren geïnformeerd hoe duur het daar is. Nou dat scheelde nogal wat, wij zijn gelijk verhaalt naar een ander steiger. In de middag kwamen onze vrienden (Dwarskop en La Dolce Vita) in de haven aan en hebben we afgesproken om ’s avonds naar de Chinees te gaan. Voor een zeer sympathiek prijsje hebben wij bij de Chinees gegeten.
Afgelegde afstand 100 meter

De volgende middag kwam de Tristan bij ons brood brengen en zij kregen een sms’je dat hun boegschroef gereed was. Bij het weer te water laten wilde men hun € 200,- extra laten betalen voor kraankosten, echter ze wisten niet dat Simonne een ras jurist is, die ging even naar het kantoor, wat zij daar gezegd heeft weten wij niet, maar de meerkosten werden snel verwijderd en hun boot ging gelijk te water.
Gelukkig is hier een redelijk goed Wi-Fi signaal en hebben wij met diverse vrienden kunnen skypen, we moesten het zonder beeld doen waardoor het geluid dan beter wordt.

26 april hebben wij op geproost op de verjaardag van onze koning, jawel met 4 schepen en later voegde de vader en vriendin van Peter zich bij het gezelschap, deze wonen vlak in de buurt. 
Het was een gezellige boel!

Alex kunnen wij de borrel op jouw rekening zetten?
Doordat er hier geen vrijmarkt is, hebben wij ’s middags een wandeling gemaakt tussen de zoutpannen.


Het weer ziet er morgen goed uit om naar Alicante te varen en we gaan kijken of zij daar een plekje voor ons vrij hebben.

1 opmerking: